Let op: De reactie termijn voor deze vacature is verstreken. Kijk regelmatig op deze site voor de nieuwste vacatures.

40 uur (incl. ADV) | max. € 3145,- bruto p/m (schaal 7) op basis van 36 uur + toelage onregelmatigheidsdienst | MBO niveau

Direct solliciteren

Dit doe je

‘Handhaven is communicatie’. Jij bent daar als buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) goed in. Of het nu gaat om de-escalerend optreden, het opleggen van een boete of voorlichting, het contact met burgers, netwerkpartners en collega's, jouw omgang met mensen is van groot belang in de functie van buitengewoon opsporingsambtenaar. Je werkzaamheden zijn heel gevarieerd. Jij levert een bijdrage aan de verbetering van de veiligheid (subjectief en objectief) en de leefbaarheid op straat. Je bent zichtbaar. Je verstrekt inlichtingen en je voert ons ‘lik-op-stukbeleid’ uit, bijvoorbeeld door een geregistreerde waarschuwing of een boete op te leggen. Ook spoor je overtredingen op of signaleer je incidenten in de openbare ruimte. Met de auto, op de fiets of te voet voer je surveillances uit. Je houdt toezicht op naleving van de wet- en regelgeving zoals beschreven in de APV, de Wet Mulder en de Drank- en Horecawet. Je houdt toezicht op het verloop van evenementen. Verder verleen je assistentie aan politie- en hulpdiensten. Zo nodig verleen je eerste hulp en opvang aan burgers die betrokken zijn bij incidenten en calamiteiten. Een nauwgezette digitale administratie is onderdeel van je werk.

Veiligheid verbeteren door duidelijk communiceren en, als het nodig is, vastberaden handelen. Dat is mooi werk!”

Dit ben je

Je hebt minimaal een MBO-3 diploma en je beschikt over een geldig getuigschrift Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA). Je hebt bij voorkeur een geldig DHW-certificaat of je bent bereid dit certificaat op korte termijn te behalen. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en je communiceert bijzonder gemakkelijk met mensen uit alle lagen van de samenleving. Je bent van onbesproken gedrag en je hebt een geldig Rijbewijs B. Als handhaver volg je de Leergang Handhaver Openbare Ruimte en moet je jaarlijks permanente her- en bijscholing volgen op het gebied van bijvoorbeeld BOA, RTGB, EHBO en andere trainingen. Je bent bereid om in de onregelmatige roosterdienst ook buiten kantooruren te werken en het dragen van het verplichte uniform vormt voor jou geen bezwaar. Verder ben je oplossingsgericht, initiatiefrijk en flexibel. Je bent stressbestendig en je kunt goed omgaan met onredelijk gedrag. Je blijft rustig en laat je niet van je stuk brengen. Je werkt planmatig, resultaat- en klantgericht en je bent een teamspeler. 

Dit bieden wij

Als je bij de gemeente Hellevoetsluis werkt, heb je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. Ook zijn er veel regelingen om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. 

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Fred Philipse, via telefoonnummer 14 0181. Meer weten over onze gemeente? Kijk dan ook eens op www.hellevoetsluis.nl of zoek ons op LinkedIn of Facebook.

Meteen solliciteren

Herken je jezelf in het profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer direct ,maar voor  29 juli 2020, door jouw motivatiebrief te sturen via onderstaande link. Laat ons in jouw motivatie alvast weten welk talent je vooral meebrengt naar Hellevoetsluis en op welk gebied je graag ook van ons nog wat wilt kunnen leren.

Solliciteer nu!