Solliciteren op onze vacatures? Zo gaan we te werk.

Onze vacatures worden geplaatst zonder sluitingsdatum. Geschikte kandidaten nodigen we zo snel mogelijk uit. Als je solliciteert maak je jouw persoonlijke gegevens bij ons team HR (human resources) bekend. Wij gebruiken jouw gegevens alleen tijdens de sollicitatieprocedure voor het selectieproces. 

Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek. Vaak volgt er dan een tweede gesprek waarin je uitgenodigd wordt voor het arbeidsvoorwaardengesprek. Zodra de sollicitatieprocedure is afgerond, vernietigen wij jouw gegevens. Wij volgen hiervoor de richtlijnen uit de NVP sollicitatiecode en houden rekening met de AVG.

Je krijgt van ons altijd een reactie. Voor inhoudelijke vragen over onze vacatures wordt altijd een contactpersoon genoemd onderaan de vacaturetekst.

Bekijk alle vacatures

Assessment

Voor sommige functies nodigen we je graag uit voor een assessment. Wij laten dat in de vacaturetekst óf direct tijdens het eerste gesprek weten. Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen in je nieuwe functie. Een assessment helpt bij het bepalen welke competenties voor jouw ontwikkeling het belangrijkst zijn.