Ben je aangenomen op één van onze vacatures? Dan zijn dit jouw arbeidsvoorwaarden.

Bij vacatures voor een vaste baan bieden wij je eerst een tijdelijke arbeidsovereenkomst van één jaar. Bij goed functioneren geven we je daarna graag een vaste arbeidsovereenkomst. Solliciteer je op een tijdelijke functie? Dan hangt de duur van de arbeidsovereenkomst af van de vacature. Afhankelijk van je opleiding en ervaring wordt je ingeschaald in de aanloop- of functionele schaal.

 

Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de cao gemeenten 1-1-2020 tot 1-1-2021. Daarnaast hebben we aan een aantal onderwerpen lokaal invulling gegeven. Zo stimuleren wij graag onze medewerkers om te bewegen en hebben hiervoor een fiets- en fitnessregeling.

Individueel keuzebudget

Onze werktijdenregeling biedt ruimte voor het afstemmen van werk en privé. Je bouwt per maand 17,05% individueel keuzebudget op. Dit kun je gebruiken op het moment dat het jou uitkomt. Gebruik je het niet? Dan krijg je het totaal opgebouwde bedrag in december uitbetaald. Wij maken met onze leidinggevende afspraken over onze persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Bekijk de cao gemeenten 2020-2021