Ben je aangenomen op één van onze vacatures? Dan zijn dit jouw arbeidsvoorwaarden.

Al onze vacatures zijn inclusief adv. Dat zijn roostervrije uren die je kunt opbouwen. Bij ons is dat 10% van je arbeidsuren. Onze arbeidsovereenkomsten gaan uit van een werkweek van 36 uur per week. Als je 40 uur per week werkt, bouw je wekelijks 4 adv-uren op. Dit verlof kun je elke week meteen opnemen of opsparen. Je moet de uren wel hetzelfde kalenderjaar opnemen.

Vanaf 2023 vormen de gemeenten Hellevoetsluis, Brielle en Westvoorne samen de nieuwe gemeente ‘Voorne aan Zee’. We werken hard aan het opzetten van deze nieuwe organisatie. Wij zoeken mensen die energie krijgen van het in gang zetten van veranderingen en die graag een sprong willen maken in hun eigen ontwikkeling en ervaring. Hiervoor kun je gebruik maken van trainingen en opleidingen via de Voorne Academie. Tot 2023 bieden we alleen tijdelijke arbeidsovereenkomsten. Wanneer er wél een mogelijkheid is voor een vaste arbeidsovereenkomst vermelden wij dit bij onze vacatures. Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met één van onze HR adviseurs via telefoonnummer 14 0181.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de cao gemeenten 1-1-2020 tot 1-1-2021. Daarnaast hebben we aan een aantal onderwerpen lokaal invulling gegeven. Zo stimuleren wij graag onze medewerkers om te bewegen en hebben hiervoor een fiets- en fitnessregeling. Onze werktijdenregeling biedt ruimte voor het afstemmen van werk en privé. Hybride werken behoort tot de mogelijkheden. 

Individueel keuzebudget

Je bouwt per maand 17,05% individueel keuzebudget op. Dit kun je gebruiken op het moment dat het jou uitkomt, voor bijvoorbeeld je vakantie of het aanschaffen van een fiets. Gebruik je het niet? Dan krijg je het totaal opgebouwde bedrag in december uitbetaald. Wij maken met onze leidinggevende afspraken over onze persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

Bekijk de cao gemeenten 2020-2021