Let op: De reactie termijn voor deze vacature is verstreken. Kijk regelmatig op deze site voor de nieuwste vacatures.

28 uur (incl. ADV) | max. € 4048,- bruto p/m (schaal 9) op basis van 36 uur | HBO niveau

Direct solliciteren

Dit doe je

Als beleidsmedewerker neem je initiatieven om beleid te ontwikkelen op met name kinderopvang en zorg & veiligheid. Bijvoorbeeld over handhaving en uitvoering van kinderopvang. Maar ook het ontwikkelen van preventieve ondersteuning voor zorg en veiligheid of jeugd en overlast, het organiseren van ondersteuning voor ouders en het meedenken over de transitie in het sociale domein behoren tot jouw takenpakket.       

Daarnaast ben je accounthouder voor enkele subsidies van welzijnsorganisaties. Het organiseren van thema dagen voor preventieve doeleinden zoals de week van de dialoog of de week tegen kindermishandeling houden jouw werk afwisselend.

Je werkt individueel aan jouw beleidsonderwerpen en ondersteunt collega’s uit jouw team. Je stelt beleidsnotities op, vertegenwoordigt jouw afdeling in overleggen over beleidsafstemming en werkgroepen. Je neemt verantwoordelijkheid voor het hele proces, van de voorbereiding tot het creëren van draagvlak voor de implementatie van beleid waaraan jij creatief bijgedragen hebt. De inhoudelijke en financiële bewaking én de afhandeling van de beleidsvoorstellen behoren tot de kerntaken in deze functie. Kortom: jij maakt beleid werkend én betekenisvol voor mensen.

Bijdragen aan een veilige en stabiele omgeving voor kinderen. Dat is mooi werk!"

Dit ben je

Van jou wordt verwacht dat je de materie snel eigen maakt en kan functioneren in een soms hectische omgeving. Je bent dan ook flexibel als het gaat om werktijden en kunt praktisch handelen.
Je hebt een HBO diploma waarbij je studierichting ondergeschikt is aan jouw enorme dosis enthousiasme. Het motiveren van anderen en het onderhouden van relaties kun je goed waardoor je activiteit en inbreng  makkelijk op elkaar kunt afstemmen. Omdat je de ontwikkelingen in jouw vakgebied up to date houdt weet je met jouw creativiteit beleid te ontwikkelen dat het beste is voor Hellevoetsluis. Terwijl je dit doet combineer je deze klantgerichtheid met een zakelijke blik. Voor het schrijven van beleidsnotities en de samenwerking is het belangrijk dat je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid uitstekend is.

Dit bieden wij

Als je bij de gemeente Hellevoetsluis werkt, heb je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. Ook zijn er veel regelingen om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Daarnaast bieden wij een prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden gebaseerd op CAO Gemeenten, waaronder een individueel keuzebudget van 17,05% van je salaris.

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Yvonne Wildschut, via telefoonnummer 14 0181 (werkdagen: maandag, dinsdag, woendag en donderdag) . Meer weten over onze gemeente? Kijk dan ook eens op www.hellevoetsluis.nl of zoek ons op LinkedIn of Facebook.

Meteen solliciteren

Herken je jezelf in het profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer direct, via onderstaande link. Laat ons in jouw motivatie alvast weten welk talent je vooral meebrengt naar Hellevoetsluis en op welk gebied je graag ook van ons nog wat wilt kunnen leren.

Solliciteer nu!

Sollicitatieprocedure

Het zal je niet zijn ontgaan: er worden in Nederland allerlei maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook gemeente Hellevoetsluis zet de veiligheid en de gezondheid van haar medewerkers én sollicitanten voorop.

We begrijpen dat een sollicitatieprocedure in deze omstandigheden de nodige vragen oproept. Maar wij vinden het belangrijk om op zoek te blijven gaan naar de mensen die wij in onze organisatie zo hard nodig hebben. We houden in onze procedure rekening met de landelijke maatregelen. Omdat die per dag kunnen wisselen, kijken we steeds per moment wat de beste oplossing is voor de sollicitatieprocedure. Een telefonische procedure, of bijvoorbeeld een videogesprek, behoort tot de mogelijkheden. We doen er alles aan om je straks op een goede manier welkom te kunnen heten in onze organisatie!