40 uur (incl. ADV) | max. € 4.494,- bruto p/m (schaal 10) op basis van 36 uur | HBO niveau

Direct solliciteren

Dit doe je

Jij hebt de rol van adviseur, procesaanjager en -begeleider die kansrijke thema’s voor de beleidsontwikkeling, met name op gebied van gezondheid en preventie zoekt en verkent. Je werkt onder andere aan de uitvoering van het preventieakkoord en de gezondheidsnota met daarin thema’s als de gezonde leefstijl, verslavingspreventie, mentaal welbevinden en de gezonde leefomgeving. Je weet beleid te vertalen naar handelingsperspectief binnen de mogelijkheden die er zijn. Je bent accounthouder van het gezondheids- en preventiebeleid en voert de regie over jouw projecten.

Inwoners zo lang mogelijk gezond houden, ondersteunen en laten meedoen om zo een bijdrage te leveren aan hun kwaliteit van leven. Dat is mooi werk!”

Dit ben je

Je bent een ervaren beleidsadviseur met minimaal HBO werk- en denk niveau. Je bent op de hoogte van actuele onderwerpen en politieke ontwikkelingen binnen het sociaal domein. Je bent een stevige gesprekspartner en adviseur, zowel voor samenwerkingspartners als voor je collega’s en de wethouders. In beleidsinhoudelijke discussies weet jij te overtuigen met goede argumenten. Relatiebeheer is jouw tweede natuur, daarom kun je goed omgaan met verschillende belangen en je kunt daar je werkwijze en activiteiten op afstemmen. Samenwerken vind jij vanzelfsprekend en plezierig.

Dit bieden wij

Als je bij de gemeente Hellevoetsluis werkt, heb je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. Ook zijn er veel regelingen om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Wij bieden je eerst een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar.

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Yvonne Wildschut, via telefoonnummer 14 0181. Meer weten over onze gemeente? Kijk dan ook eens op www.hellevoetsluis.nl of zoek ons op LinkedIn of Facebook.

Meteen solliciteren

Herken je jezelf in het profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer direct, via onderstaande link. Laat ons in jouw motivatie alvast weten welk talent je vooral meebrengt naar Hellevoetsluis en op welk gebied je graag ook van ons nog wat wilt kunnen leren.

Solliciteer nu!