Minimaal 24 uur (incl. ADV) | max. €4494,- bruto p/m (schaal 10) plus €325,- coördinatortoelage p.m. op basis van 36 uur | HBO niveau | Per direct tot 31-12-2022

Direct solliciteren

Dit doe je

Je bent als coördinator VTH verantwoordelijk voor een optimale uitvoering van taken op het gebied van WABO vergunningverlening, toezicht en handhaving in de fysieke leefomgeving. Je draagt zorg voor de verdeling en uitvoering van de taken volgens het VTH-beleid en uitvoeringsprogramma. Je adviseert het MT en bestuur over complexe bestuurlijke dossiers en beleidsontwikkelingen. Je probeert balans te vinden tussen beschikbare middelen en politieke wensen. Daarnaast bouw je samen met het team en het afdelingshoofd aan de doorontwikkeling van de afdeling. Je weet op een goede manier medewerkers te begeleiden in een veranderende juridische en maatschappelijke omgeving bij de implementatie van de Omgevingswet, de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen en de gemeentelijke herindeling per 1 januari 2023.

Je treedt op als vraagbaak en klankbord en zorgt voor vakinhoudelijke ondersteuning en begeleiding voor de teamleden. Ook voer je functioneringsgesprekken en geef je advies aan het afdelingshoofd bij beoordelingsgesprekken. Je hebt een warme band met collega’s van andere afdelingen en de regiogemeenten en werkt nauw met hen samen. Zo draag jij bij aan een veilig en gezond Hellevoetsluis.
 

Bijdragen aan een veilige en gezonde leefomgeving. Dat is mooi werk!"

Dit ben je

Je beschikt over HBO/WO werk en denkniveau, waarbij een afgeronde HBO- of Master bestuurskunde een pre is. Maar ook wanneer je een andere bij de werkzaamheden passende opleiding hebt of zeer ruime ervaring in het omgevingsrecht, dan nodigen wij je ook uit te solliciteren. Je hebt aantoonbare affiniteiten met en/of kennis van het omgevingsrecht, de Omgevingswet en de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen. Je beschikt over uitstekende adviesvaardigheden en bent in staat om een stevige gesprekspartner te zijn voor klanten, bestuur, MT en medewerkers. En je bent in staat om teamleden mee te nemen in de diverse uitdagingen en op een coachende manier hen in staat te stellen om het beste uit zichzelf te halen. En tenslotte ben je ook bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken om zo het team bij te staan.  
ZZP of op inhuurbasis behoort tot de mogelijkheden

Dit bieden wij

Als je bij de gemeente Hellevoetsluis werkt, heb je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. Ook zijn er veel regelingen om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Daarnaast bieden wij een prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden gebaseerd op CAO Gemeenten, waaronder een individueel keuzebudget van 17,05% van je salaris.

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Rainco van Egmond hoofd afdeling BVH, via telefoonnummer 14 0181. Meer weten over onze gemeente? Kijk dan ook eens op www.hellevoetsluis.nl of zoek ons op LinkedIn of Facebook.

Meteen solliciteren

Herken je jezelf in het profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer direct, via onderstaande link. Laat ons in jouw motivatie alvast weten welk talent je vooral meebrengt naar Hellevoetsluis en op welk gebied je graag ook van ons nog wat wilt kunnen leren.

Solliciteer nu!

Sollicitatieprocedure

Het zal je niet zijn ontgaan: er worden in Nederland allerlei maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook gemeente Hellevoetsluis zet de veiligheid en de gezondheid van haar medewerkers én sollicitanten voorop.

We begrijpen dat een sollicitatieprocedure in deze omstandigheden de nodige vragen oproept. Maar wij vinden het belangrijk om op zoek te blijven gaan naar de mensen die wij in onze organisatie zo hard nodig hebben. We houden in onze procedure rekening met de landelijke maatregelen. Omdat die per dag kunnen wisselen, kijken we steeds per moment wat de beste oplossing is voor de sollicitatieprocedure. Een telefonische procedure, of bijvoorbeeld een videogesprek, behoort tot de mogelijkheden. We doen er alles aan om je straks op een goede manier welkom te kunnen heten in onze organisatie!