Let op: de reactie termijn voor deze vacature is verstreken. Kijk regelmatig op deze site voor de nieuwste vacatures.

Minimaal 24 - maximaal 32 uur per week | max. € 400,- bruto p/m stagevergoeding op basis van 36 uur | HBO/WO niveau

Direct solliciteren

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een gemotiveerde student(e) die zich wil ontwikkelen op het gebied van publieke inkoop. Je bent leergierig, kunt zelfstandig werken en in teamverband. Je hebt affiniteit met het werken in het publiek domein en durft nieuwe ideeën in te brengen die nodig zijn verbeteringen te realiseren.

Weet je van aanpakken, ben je flexibel en bouw je graag mee aan de verdere professionalisering van de inkoopfunctie van de gemeente Hellevoetsluis? Dan maken we graag kennis met je.

De werkplek

Je gaat aan de slag bij de gemeente Hellevoetsluis op de afdeling Bestuurs- en Managementondersteuning (BMO). Dit is een dienstverlenende afdeling voor de gehele organisatie en in het bijzonder voor het bestuur en management. De afdeling heeft een adviserende en initiërende rol op vakgebieden zoals openbare orde, veiligheid en rampenbestrijding, communicatie, juridische zaken, inkoop en personeel en organisatie. Jouw werkplek bevindt zich bij het Team Juridische Zaken en Inkoop.

Wat ga je voor ons doen?

Jij ondersteunt binnen het team BMO-Inkoop door administratieve taken op te pakken en rapportages voor te bereiden. Jij krijgt hierin een leidende rol en wordt daarbij ondersteund door het inkoopteam. Naast deze hoofdtaak krijg je de kans om mee te draaien in aanbestedingsdossiers en het voorbereiden van adviezen. Wij bieden een meewerkstage aan. Deze stageplaats biedt je de kans om op een hele praktijkgerichte wijze kennis te maken met publieke inkoop.

“Tijdens je studie al een bijdrage leveren aan onze

inkoop & aanbesteding. Dat is mooi werk!”

Wat vragen we?

  • Je bent bezig met een relevante WO/HBO-opleiding (zoals Rechten, Bedrijfskunde en MER) en je zit in het derde of vierde leerjaar;
  • Je bent enthousiast, je pakt graag zaken op en je kunt goed luisteren;
  • Je hebt goede schrijfvaardigheden;
  • Je bent integer, creatief, analytisch en accuraat.

Dit bieden wij

Een uitdagende leerzame stageplek in een leuk team. Afhankelijk van jouw leerbehoefte kunnen we het programma op maat maken. Je ontvangt hiernaast een stagevergoeding van  € 400,-- bruto op basis van 36 uur.

 

Stageperiode

De stageperiode loopt van 1 februari 2022 tot de zomervakantie. Wanneer het van beide kanten goed klikt, bestaat de mogelijkheid om na de stage vakantiewerk te blijven verrichten.

Interesse?

Heb je nog vragen? Inlichtingen worden graag verstrekt door mr. Pieter Veerman, inkoopregisseur, via het telefoonnummer 14 0181.

Meteen solliciteren

Op zoek naar uitdagende leerzame stageplek? Wacht dan niet langer en solliciteer direct via onderstaande link

Solliciteer nu!