Let op: De reactie termijn voor deze vacature is verstreken. Kijk regelmatig op deze site voor de nieuwste vacatures.

36 uur (incl. ADV) | max. € 4.494,- bruto p/m (schaal 10) op basis van 36 uur | HBO niveau | uitzicht op vast dienstverband

Direct solliciteren

Dit doe je

Jij tilt de dienstverlening van team HR naar een hoger niveau. Je bent verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de processen binnen HR services en beheer. Daarnaast fungeer je als verbindende schakel naar de HR adviseurs. 

Je kent het hele verwerkingsproces, voert controles uit en stelt jaarlijks de personeelsbegroting op. Ook bewaak je de personele kosten, inhuur en het formatiebeheer op kwaliteit en kwantiteit. Je bent gesprekspartner voor het management en werkt nauw samen met Financiën & Control. Voor externe partners, zoals UWV, Belastingdienst en pensioenfonds. Je bent een belangrijke sparringpartner voor het afdelingshoofd en de HR-adviseurs.

Jouw eerste uitdaging? Het ontwikkelen van een planning- en control cyclus voor het maken van actuele HR-rapportages. Andere projecten zijn de verdere uitrol van e-HRM en de verankering van de AVG in al onze processen en systemen. In al jouw taken zal steeds meer de samenwerking gezocht worden met de collega’s van Brielle en Westvoorne in opmaat naar de fusiegemeente Voorne aan Zee.

“De verbindende schakel tussen advies en uitvoering, dat is mooi werk!”

Dit ben je

Je bent een ervaren salarisadministrateur met HBO werk- en denkniveau. Je bent bekend met de CAO-gemeenten en volgt de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied op de voet. Je hebt ervaring met de invoering van e-HRM en hebt bij voorkeur met Youforce (Visma|Raet) gewerkt. Je wilt je blijven ontwikkelen in procesverbetering en functioneel beheer. Doordat je op een natuurlijke manier sturing en coaching geeft aan je collega’s, creëer je een plezierig werkklimaat binnen het team.

Dit bieden wij

Als je bij de gemeente Hellevoetsluis werkt, heb je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. Ook zijn er veel regelingen om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Wij bieden je eerst een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar.

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Marija Maksimovic, via telefoonnummer 14 0181. Meer weten over onze gemeente? Kijk dan ook eens op www.hellevoetsluis.nl of zoek ons op LinkedIn of Facebook.

Meteen solliciteren

Herken je jezelf in het profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer direct, via onderstaande link. Laat ons in jouw motivatie alvast weten welk talent je vooral meebrengt naar Hellevoetsluis en op welk gebied je graag ook van ons nog wat wilt kunnen leren.

Solliciteer nu!