Let op: De reactie termijn voor deze vacature is verstreken. Kijk regelmatig op deze site voor de nieuwste vacatures.

40 uur (incl. ADV) | max. € 5169,- bruto p/m (schaal 11) op basis van 36 uur | HBO niveau | uitzicht op vast dienstverband

Direct solliciteren

Dit doe je

De beleidsadviseur die wij nodig hebben, heeft de focus op WMO. Je kijkt met een brede integrale blik naar de organisatie en bijbehorende opgaven op gebied van het sociaal domein. Je maakt de verbinding van buiten naar binnen en andersom en assisteert en adviseert op strategisch niveau. Je levert een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van de organisatie. Je zoekt en verkent kansrijke gedeelde thema’s waarbij je een afweging maakt tussen kosten, opbrengsten en risico’s. Je levert een bijdrage aan beleidsinhoudelijke discussies en legt verbindingen naar andere terreinen. Je werkt nauw samen met het sociaal gebiedsteam. Zo werk je bijvoorbeeld aan de implementatie van nieuwe aanbieders in samenwerking met de uitvoering om het aanbod voor inwoners vorm te geven.

 

Het werk is politiek gevoelig en complex. Samenwerking tussen en met meerdere vakdisciplines, andere organisatieonderdelen, burgers, externe organisaties en anderen gemeenten is van groot belang. Je weet hoe je strategische allianties met publieke en private partijen in en buiten de stad ontwikkelt en hiervoor strategische netwerken opzet en onderhoudt. Je weet om te gaan met bestuurlijke en maatschappelijke druk en beweegt makkelijk tussen de verschillende lagen binnen de gemeente. Binnen het vakgebied treedt je op als vraagbaak en klankbord voor jouw directe collega’s, management en bestuurders.

“Zorgen dat iedereen de juiste ondersteuning krijgt. Dat is mooi werk!”

Dit ben je

Je hebt HBO- of academisch werk- en denkniveau met een relevante afgeronde opleiding passend binnen het sociaaldomein. Aanvullend heb je kennis en ervaring met beleidsontwikkelingen in de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Je bent gewend om in een politieke en bestuurlijk dynamische omgeving te werken met een antenne voor politieke en organisatiegevoelige onderwerpen en ontwikkelingen. Actuele kennis van de sociale kaart van de gemeente is een vereiste.

Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je kunt goed samenwerken, je weet wat nodig is om samenwerking te bewerkstelligen, verbindingen te leggen en draagvlak te creëren. Hiervoor is onder meer een uitstekende communicatieve vaardigheid nodig, en een zowel mondelinge als schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Je vindt het onderhouden van relaties belangrijk zodat je activiteit en inbreng op elkaar kunt afstemmen.

Dit bieden wij

Als je bij de gemeente Hellevoetsluis werkt, heb je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. Ook zijn er veel regelingen om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. 

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Johan van Cranenburgh, via telefoonnummer 14 0181. Meer weten over onze gemeente? Kijk dan ook eens op www.hellevoetsluis.nl of zoek ons op LinkedIn of Facebook.

Meteen solliciteren

Herken je jezelf in het profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer direct via onderstaande link. Laat ons in jouw motivatie alvast weten welk talent je vooral meebrengt naar Hellevoetsluis en op welk gebied je graag ook van ons nog wat wilt kunnen leren.

Solliciteer nu!

Sollicitatieprocedure

Het zal je niet zijn ontgaan: er worden in Nederland allerlei maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook gemeente Hellevoetsluis zet de veiligheid en de gezondheid van haar medewerkers én sollicitanten voorop.

We begrijpen dat een sollicitatieprocedure in deze omstandigheden de nodige vragen oproept. Maar wij vinden het belangrijk om op zoek te blijven gaan naar de mensen die wij in onze organisatie zo hard nodig hebben. We houden in onze procedure rekening met de landelijke maatregelen. Omdat die per dag kunnen wisselen, kijken we steeds per moment wat de beste oplossing is voor de sollicitatieprocedure. Een telefonische procedure, of bijvoorbeeld een videogesprek, behoort tot de mogelijkheden. We doen er alles aan om je straks op een goede manier welkom te kunnen heten in onze organisatie!