Let op: De reactie termijn voor deze vacature is verstreken. Kijk regelmatig op deze site voor de nieuwste vacatures.

40 uur (incl. ADV) | max. € 3591,- bruto p/m (schaal 8) op basis van 36 uur | MBO niveau

Direct solliciteren

Dit doe je

Als toezichthouder controleer je aannemers die werkzaamheden doen in de buitenruimte van Hellevoetsluis. Bijvoorbeeld bij bestratingswerkzaamheden, bagger / beschoeiingswerkzaamheden, rioleringswerkzaamheden, renovatie openbare verlichtingen, hekwerken en speeltoestellen.

Ook handel je vragen en klachten van inwoners af over hun (woon) omgeving. Je houdt bij jouw werkzaamheden rekening met de belangen van de gemeente, inwoners en andere partijen.

Je werkt in een van de vijf wijken van Hellevoetsluis. Dit doe je samen met een team van nog vier collega’s. Iedere toezichthouder heeft een algemene taak en daarnaast ook een specialistische taak. Dit betekent in jouw geval dat je verantwoordelijk bent voor de controle van het onderhoud van een aantal civieltechnische kunstwerken, zoals bruggen, tunnels en duikers.

Deze functie is zeer afwisselend. Zo loop je het eerst met een aannemer door de wijk om de controlepunten door te nemen, terwijl je een uur later met inwoners in gesprek bent over de herinrichting van een speeltuin en je vervolgens snel achter je computer duikt om de webinar over circulariteit en duurzaamheid niet te missen. Dat maakt dat geen dag hetzelfde is!

In direct contact staan met inwoners en aannemers, bij het verbeteren van de woon en leefomgeving. Dat is mooi werk!”

Dit ben je

Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en je hebt aantoonbare ervaring met toezichthoudende taken in de buitenruimte. Kennis van civieltechnische werken zoals bruggen en kades is een pré. Je beschikt over een klantgerichte instelling, kunt goed samenwerken en je bent communicatief vaardig. Je deinst niet terug voor lastige situaties en zoekt altijd de samenwerking. Je bent een teamspeler die met de collega’s de klussen klaart.

Dit bieden wij

Als je bij de gemeente Hellevoetsluis werkt, heb je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. Ook zijn er veel regelingen om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. 

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met .Wouter van Dam (coördinator) , via telefoonnummer 14 0181 (werkdagen: ma, di, wo, do). Meer weten over onze gemeente? Kijk dan ook eens op www.hellevoetsluis.nl of zoek ons op LinkedIn of Facebook.

Meteen solliciteren

Herken je jezelf in het profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer direct via onderstaande button. Laat ons in jouw motivatie alvast weten welk talent je vooral meebrengt naar Hellevoetsluis en op welk gebied je graag ook van ons nog wat wilt kunnen leren.

Solliciteer nu!

Sollicitatieprocedure

Het zal je niet zijn ontgaan: er worden in Nederland allerlei maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook gemeente Hellevoetsluis zet de veiligheid en de gezondheid van haar medewerkers én sollicitanten voorop.

We begrijpen dat een sollicitatieprocedure in deze omstandigheden de nodige vragen oproept. Maar wij vinden het belangrijk om op zoek te blijven gaan naar de mensen die wij in onze organisatie zo hard nodig hebben. We houden in onze procedure rekening met de landelijke maatregelen. Omdat die per dag kunnen wisselen, kijken we steeds per moment wat de beste oplossing is voor de sollicitatieprocedure. Een telefonische procedure, of bijvoorbeeld een videogesprek, behoort tot de mogelijkheden. We doen er alles aan om je straks op een goede manier welkom te kunnen heten in onze organisatie!