Let op: De reactie termijn voor deze vacature is verstreken. Kijk regelmatig op deze site voor de nieuwste vacatures.

24 uur (incl. ADV) | max. € 2.875,- bruto p/m (schaal 6) op basis van 36 uur | MBO niveau

Direct solliciteren

Dit doe je

Als ondersteuner van de procesregisseurs van het sociaal gebiedsteam ben je een belangrijke schakel tussen de gemeente, het sociaal gebiedsteam en de professionals. Je ondersteunt op diverse vlakken. Naast hulpvragen vanuit inwoners in de leeftijd van 0-100, krijg je ook te maken met onvrijwillige hulpverlening en multi-probleemsituaties. Ontvangen, registreren, uitzetten en communiceren van en over nieuwe hulpvragen hoort bij het takenpakket. Net zoals het voorbereiden van vergaderingen, zo nodig notuleren van overleggen en planningen maken en bijhouden.
Je analyseert de klantbehoefte; je vraagt door, probeert verbanden te leggen en controleert of in de klantbehoefte is voorzien. Daar waar je vragen niet direct kunt beantwoorden beoordeel je hoe en door wie de vraag wel kan worden beantwoord. Je legt hiervoor het contact met de aanwezige professional. Je verzorgt en verstuurt op verzoek van de klant formulieren, folders of brochures en verricht overige administratieve werkzaamheden

“Een inwoner met een hulpvraag snel op weg helpen. Dat is mooi werk!”

Dit ben je

Je hebt een MBO werk- en denkniveau. Je bent een kei in administratie waarbij je goed in staat bent het overzicht te bewaren. Je bent klantgericht, enthousiast, representatief en stressbestendig. In de complexiteit en hectiek is een flexibele houding handig. Je kunt je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken bij contacten op verschillende niveaus en je bent sterk gericht op samenwerking. Daarnaast ben je integer en heb je kennis van de sociale kaart. Kennis van verschillende systemen zoals Outlook, Word, Excel en handig zijn met nieuwe systemen (bijvoorbeeld I-Samenleving) is een pré.
 

Dit bieden wij

Als je bij de gemeente Hellevoetsluis werkt, heb je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. Ook zijn er veel regelingen om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. 

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Fraukje Harder, via telefoonnummer 14 0181 (werkdagen: maandag tot en met vrijdag met uitzondering van woensdag). Meer weten over onze gemeente? Kijk dan ook eens op www.hellevoetsluis.nl of zoek ons op LinkedIn of Facebook.

Meteen solliciteren

Herken je jezelf in het profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer direct ,maar voor  1 november a.s., door jouw motivatiebrief te sturen naar hrm@hellevoetsluis.nl. Laat ons in jouw motivatie alvast weten welk talent je vooral meebrengt naar Hellevoetsluis en op welk gebied je graag ook van ons nog wat wilt kunnen leren.

Solliciteer nu!