40 uur (incl. ADV) | max. € 4450,- bruto p/m (schaal 10) op basis van 36 uur | HBO niveau

Direct solliciteren

Dit doe je

Als objectenbeheerder zorg je voor het in goede en veilige toestand houden van gemeentelijke gebouwen, bruggen, kades en nog vele andere objecten. Dit doe je door meerjarige beheersplannen op te stellen op basis van een inspectie en beheersstrategie. Op basis van je kennis en ervaring en de inspectieresultaten maak je een inschatting van het benodigde onderhoud en/of vervanging en de kosten die hiermee gemoeid zijn. Dit verwerk je in een advies. Daarbij zijn veiligheid, gebruiksgemak maar ook zeker de politieke context belangrijke aspecten. Naast de meerjarenplanning ben je ook het aanspreekpunt voor het dagelijks onderhoud en schakelt hiervoor tussen gebruikers en aannemers, waarbij je op een klantgerichte manier rekening houdt met ieders belangen.

“Tevreden gebruikers. Dat is mooi werk!”

Dit ben je

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur op het gebied van Bouwkunde/civiele techniek. Je hebt affiniteit met beton, hout en staal. Je bent flexibel, stressbestendig en bent goed in staat om de samenwerking op te zoeken met collega’s en externen. Ook beschik je over analytisch vermogen, zodat je van alle data die je tot je beschikking hebt een goed plan kan maken. En verder ben je pro-actief en ben je in staat om prioriteiten te stellen.

Dit bieden wij

Als je bij de gemeente Hellevoetsluis werkt, heb je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. Ook zijn er veel regelingen om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. 

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Rainco van Egmond, via telefoonnummer 14 0181. Meer weten over onze gemeente? Kijk dan ook eens op www.hellevoetsluis.nl of zoek ons op LinkedIn of Facebook.

Meteen solliciteren

Herken je jezelf in het profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer direct, via onderstaande link. Laat ons in jouw motivatie alvast weten welk talent je vooral meebrengt naar Hellevoetsluis en op welk gebied je graag ook van ons nog wat wilt kunnen leren.

Solliciteer nu!

Sollicitatieprocedure

Het zal je niet zijn ontgaan: er worden in Nederland allerlei maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook gemeente Hellevoetsluis zet de veiligheid en de gezondheid van haar medewerkers én sollicitanten voorop.

We begrijpen dat een sollicitatieprocedure in deze omstandigheden de nodige vragen oproept. Maar wij vinden het belangrijk om op zoek te blijven gaan naar de mensen die wij in onze organisatie zo hard nodig hebben. We houden in onze procedure rekening met de landelijke maatregelen. Omdat die per dag kunnen wisselen, kijken we steeds per moment wat de beste oplossing is voor de sollicitatieprocedure. Een telefonische procedure, of bijvoorbeeld een videogesprek, behoort tot de mogelijkheden. We doen er alles aan om je straks op een goede manier welkom te kunnen heten in onze organisatie!