40 uur (incl. ADV) | max. € 4048,- bruto p/m (schaal 9) op basis van 36 uur | HBO niveau

Direct solliciteren

Dit doe je

Je bewaakt de kwaliteit van de uitvoering van diverse wetten die bij de afdeling Werk, Inkomen en Zorg (hierna WIZ) zijn ondergebracht. De kwaliteitsmedewerker werkt intensief samen met de beleidsmedewerkers, contractmanagers, inkopers en de coördinatoren en consulenten van de afdeling WIZ. Ook heb je een adviserende rol richting het afdelings-management.

 

We zoeken iemand die juridische en procesmatige kennis heeft van de taken die er liggen binnen het sociaal domein. Wel ben je specialistisch op bepaalde beleidsterreinen. In het bijzonder op het gebied van participatie en schulddienstverlening. De kwaliteitsmedewerkers sluiten daarom wel nauw aan bij de uitvoerende teams die nog gedeeltelijk per wet zijn georganiseerd. Ben jij de kwaliteitsprofessional met hart voor de zaak en die oog heeft voor rechtvaardigheid en rechtmatigheid, die goed kan samenwerken én in staat is mensen te begeleiden/coachen?

Erop toezien dat de gewenste kwaliteit wordt gehaald en het team daar waar nodig coachen om dit te verbeteren. Dat is mooi werk!”

Dit ben je

Je beschikt over minimaal een HBO diploma of gelijkwaardig denk- en werkniveau, bij voorkeur in (sociaal-) juridische richting en je kent de wet en regelgeving op het brede sociale domein en bestuursrecht, kan deze interpreteren en overbrengen. Met jouw inlevingsvermogen weet je rekening te houden met belangen en behoeften en de gevolgen voor anderen en de organisatie. Ook met overtuigingskracht zorg je ervoor dat met jouw realistische en goed uitvoerbare adviezen ingestemd wordt. Door verbetervoorstellen te doen en innovatieve ideeën te onderbouwen toon je initiatief. Daarnaast hebt zowel mondeling als schriftelijk een goede uitdrukkingsvaardigheid en beschik je over trainings- en coaching vaardigheden.

Dit bieden wij

Als je bij de gemeente Hellevoetsluis werkt, heb je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. Ook zijn er veel regelingen om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. 

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Rob de Vries, via telefoonnummer 14 0181. Meer weten over onze gemeente? Kijk dan ook eens op www.hellevoetsluis.nl of zoek ons op LinkedIn of Facebook.

Meteen solliciteren

Herken je jezelf in het profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer direct via onderstaande sollicitatiebutton. Laat ons in jouw motivatie alvast weten welk talent je vooral meebrengt naar Hellevoetsluis en op welk gebied je graag ook van ons nog wat wilt kunnen leren.

Solliciteer nu!

Sollicitatieprocedure

Het zal je niet zijn ontgaan: er worden in Nederland allerlei maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook gemeente Hellevoetsluis zet de veiligheid en de gezondheid van haar medewerkers én sollicitanten voorop.

We begrijpen dat een sollicitatieprocedure in deze omstandigheden de nodige vragen oproept. Maar wij vinden het belangrijk om op zoek te blijven gaan naar de mensen die wij in onze organisatie zo hard nodig hebben. We houden in onze procedure rekening met de landelijke maatregelen. Omdat die per dag kunnen wisselen, kijken we steeds per moment wat de beste oplossing is voor de sollicitatieprocedure. Een telefonische procedure, of bijvoorbeeld een videogesprek, behoort tot de mogelijkheden. We doen er alles aan om je straks op een goede manier welkom te kunnen heten in onze organisatie!