36 uur (incl. ADV) | max. € 4.048,- bruto p/m (schaal 9) op basis van 36 uur | HBO niveau | tijdelijk op inhuurbasis tot 30-06-2022

Direct solliciteren

Dit doe je

Je vervangt en ondersteunt de senior communicatieadviseur voor het sociaal domein. Je werkt nauw samen met collega’s van de afdelingen Samenlevingszaken en Werk, inkomen en zorg. Voor hen ben je adviseur en sparringpartner. Samen met hen breng je in kaart welke stakeholders er zijn voor hun projecten en doelstellingen. Op basis daarvan bepaal je wat er aan communicatie nodig is en wie welke taken uitvoert. Deze communicatie is gericht op interne communicatie, communicatie met stakeholders (organisaties), communicatie gericht op en met specifieke groepen en inwoners. Je denkt mee over de aanpak en voert mede uit. Natuurlijk ben je een goede schrijver en lees je mee met teksten voor de website en brieven. Het beantwoorden van persvragen is onderdeel van de dagelijkse routine.

“Communiceren met diverse doelgroepen van een gemeente. Dat is mooi werk!"

Dit ben je

Je hebt HBO werk en denkniveau en aantoonbare ervaring als communicatieadviseur. Je bent bekend met maatschappelijke onderwerpen waar in het sociaal domein aan gewerkt wordt. Je doorziet de kern van problemen en zorgt er voor dat je alle informatie hebt om tot een juist advies te komen. Verschillende belangen zijn voor jou duidelijk en je kunt je verplaatsen in gevoelens van anderen. In discussies weet je anderen te overtuigen van jouw standpunt. Politieke sensitiviteit is een must en je hebt oog voor de gevolgen van jouw werk op langere termijn.


Dit bieden wij

Deze vacature betreft een tijdelijke functie op inhuurbasis.

Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. Onze werktijdenregeling biedt ruimte voor het afstemmen van werk en privé. Hybride werken behoort tot de mogelijkheden. 

Vanaf 2023 vormen de gemeenten Hellevoetsluis, Brielle en Westvoorne samen de nieuwe gemeente ‘Voorne aan Zee’. We werken hard aan het opzetten van deze nieuwe organisatie. Wij zoeken mensen die energie krijgen van het in gang zetten van veranderingen en die graag een sprong willen maken in hun eigen ontwikkeling en ervaring. Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met één van onze HR adviseurs via telefoonnummer 14 0181

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Desna Troost, via telefoonnummer 14 0181. Meer weten over onze gemeente? Kijk dan ook eens op www.hellevoetsluis.nl of zoek ons op LinkedIn of Facebook.

Meteen solliciteren

Herken je jezelf in het profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer direct, via onderstaande link. Laat ons in jouw motivatie alvast weten welk talent je vooral meebrengt naar Hellevoetsluis en op welk gebied je graag ook van ons nog wat wilt kunnen leren.

Solliciteer nu!

Sollicitatieprocedure

Het zal je niet zijn ontgaan: er worden in Nederland allerlei maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook gemeente Hellevoetsluis zet de veiligheid en de gezondheid van haar medewerkers én sollicitanten voorop.

We begrijpen dat een sollicitatieprocedure in deze omstandigheden de nodige vragen oproept. Maar wij vinden het belangrijk om op zoek te blijven gaan naar de mensen die wij in onze organisatie zo hard nodig hebben. We houden in onze procedure rekening met de landelijke maatregelen. Omdat die per dag kunnen wisselen, kijken we steeds per moment wat de beste oplossing is voor de sollicitatieprocedure. Een telefonische procedure, of bijvoorbeeld een videogesprek, behoort tot de mogelijkheden. We doen er alles aan om je straks op een goede manier welkom te kunnen heten in onze organisatie!