40 uur (incl. ADV) | max. € 4008,- bruto p/m (schaal 9) op basis van 36 uur | HBO niveau

Direct solliciteren

Dit doe je

Binnen het team Vergunningen, Toezicht en handhaving ben je als casemanager vergunningen verantwoordelijk voor het gehele proces van de vergunningverlening. Van vooroverleg tot en met het besluit op een aanvraag om een omgevingsvergunning voel jij je verantwoordelijk voor het proces en de inhoud van je werk. Je controleert aanvragen aan relevante wet- en regelgeving, adviseert waar nodig het bestuur en stelt beschikkingen op. Dit allemaal in samenwerking met in- en externe partners zoals ondernemers, bewoners en overige belanghebbenden. Hierbij stel je je flexibel op en denk je mee met de partijen. Daarnaast werk je aan het continu verbeteren en optimaliseren van vergunningsprocessen. Zo draag jij bij aan een veilig en gezond Hellevoetsluis.

Bijdragen aan een veilige en gezonde leefomgeving. Dat is mooi werk!”

Dit ben je

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau. Een afgeronde HBO Bouwkunde of Civiele techniek is een pre, maar als je een andere bij de werkzaamheden passende opleiding hebt of een MBO-diploma met ruime ervaring in het omgevingsrecht, dan nodigen wij je ook uit te solliciteren. Je hebt aantoonbare affiniteiten met het omgevingsrecht. Afgeronde opleidingen ABW-1 en ABW-2 zijn een pre. Mocht je deze opleidingen niet hebben, dan ben je bereid hierin te investeren. Je beschikt over uitstekende gespreks- en adviesvaardigheden. Ook ben je een flexibele denker, je denkt in mogelijkheden en kansen. Tenslotte heb je oog voor tegenstrijdige belangen en kunt ze verwerken in een haalbaar resultaat.

Dit bieden wij

Als je bij de gemeente Hellevoetsluis werkt, heb je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. Ook zijn er veel regelingen om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. 

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Meerten van der Werf (coördinator VTH a.i.), via telefoonnummer 14 0181. Meer weten over onze gemeente? Kijk dan ook eens op www.hellevoetsluis.nl of zoek ons op LinkedIn of Facebook.

Meteen solliciteren

Herken je jezelf in het profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer direct, via onderstaande link. Laat ons in jouw motivatie alvast weten welk talent je vooral meebrengt naar Hellevoetsluis en op welk gebied je graag ook van ons nog wat wilt kunnen leren.

Solliciteer nu!

Sollicitatieprocedure

Het zal je niet zijn ontgaan: er worden in Nederland allerlei maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook gemeente Hellevoetsluis zet de veiligheid en de gezondheid van haar medewerkers én sollicitanten voorop.

We begrijpen dat een sollicitatieprocedure in deze omstandigheden de nodige vragen oproept. Maar wij vinden het belangrijk om op zoek te blijven gaan naar de mensen die wij in onze organisatie zo hard nodig hebben. We houden in onze procedure rekening met de landelijke maatregelen. Omdat die per dag kunnen wisselen, kijken we steeds per moment wat de beste oplossing is voor de sollicitatieprocedure. Een telefonische procedure, of bijvoorbeeld een videogesprek, behoort tot de mogelijkheden. We doen er alles aan om je straks op een goede manier welkom te kunnen heten in onze organisatie!