Let op: de reactie termijn voor deze vacature is verstreken. Kijk regelmatig op deze site voor de nieuwste vacatures.

36 uur (incl. ADV) | max. € 4671,- bruto p/m (schaal 10) op basis van 36 uur | HBO niveau | met uitzicht op vast dienstverband

Direct solliciteren

Dit doe je

Jij hebt de rol van adviseur, procesaanjager en -begeleider die kansrijke thema’s voor de beleidsontwikkeling in het sociaal domein zoekt en verkent. Je hebt de focus op onderwijs en aanverwante onderwerpen, maar blijft ook inzetbaar op andere  ontwikkelingen in het sociaal domein, zoals de uitvoering van het project Kansrijke start en het opzetten van een brede taalalliantie. Je hebt gevoel voor wat er leeft en belangrijk gevonden wordt in onze samenleving. Je legt verbindingen tussen deze onderwerpen en bent een stevige gesprekspartner en adviseur, zowel voor de Samenwerkingspartners als voor je collega’s en de wethouders. In beleidsinhoudelijke discussies weet jij te overtuigen met goede argumenten. Je houdt hierbij rekening met verschillende belangen en meningen Je adviseert daarnaast ook in bestuurlijke en ambtelijke regionale overleggen en je voert de regie over jouw projecten. Het leuke aan deze functie is dat je voorafgaand aan de fusie niet alleen gaat werken voor gemeente Hellevoetsluis maar ook voor gemeente Brielle.

Er voor zorgen dat iedereen de kans krijgt om te leren.

Dat is mooi werk!"

Dit ben je

Je bent een ervaren beleidsadviseur met minimaal HBO werk- en denk niveau. Je bent op de hoogte van actuele onderwerpen en politieke ontwikkelingen binnen het sociaal domein. Je bekijkt onderwerpen met een zakelijke blik maar je hebt oog voor de mensen voor wie we werken. Relatiebeheer is jouw tweede natuur, daarom kun je goed omgaan met verschillende belangen en kunt daar je werkwijze en activiteiten op afstemmen. Je adviseert  verschillende mogelijkheden en weet buiten de gebaande paden geheel nieuwe werkwijzen te bedenken. Samenwerken vind jij  vanzelfsprekend en plezierig. Je bent communicatief goed vaardig in woord en geschrift en bent bekend met het schrijven van beleidsstukken. Omdat je veel contacten hebt buiten de organisatie is het handig als je een rijbewijs hebt.

Dit bieden wij

Als je bij de gemeente Hellevoetsluis werkt, heb je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. Ook zijn er veel regelingen om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Daarnaast bieden wij een prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden gebaseerd op CAO Gemeenten, waaronder een individueel keuzebudget van 17,05% van je salaris.

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Yvonne Wildschut, via telefoonnummer 14 0181. Meer weten over onze gemeente? Kijk dan ook eens op www.hellevoetsluis.nl of zoek ons op LinkedIn of Facebook.

Meteen solliciteren

Herken je jezelf in het profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer direct, via onderstaande link. Laat ons in jouw motivatie alvast weten welk talent je vooral meebrengt naar Hellevoetsluis en op welk gebied je graag ook van ons nog wat wilt kunnen leren.

Solliciteer nu!

Sollicitatieprocedure

Het zal je niet zijn ontgaan: er worden in Nederland allerlei maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook gemeente Hellevoetsluis zet de veiligheid en de gezondheid van haar medewerkers én sollicitanten voorop.

We begrijpen dat een sollicitatieprocedure in deze omstandigheden de nodige vragen oproept. Maar wij vinden het belangrijk om op zoek te blijven gaan naar de mensen die wij in onze organisatie zo hard nodig hebben. We houden in onze procedure rekening met de landelijke maatregelen. Omdat die per dag kunnen wisselen, kijken we steeds per moment wat de beste oplossing is voor de sollicitatieprocedure. Een telefonische procedure, of bijvoorbeeld een videogesprek, behoort tot de mogelijkheden. We doen er alles aan om je straks op een goede manier welkom te kunnen heten in onze organisatie!