24 uur (incl. ADV) (tijdelijk tot 31-12-2022) | max. € 4494,- bruto p/m (schaal 10) op basis van 36 uur | HBO niveau 

Direct solliciteren

Dit doe je

Jij hebt de rol van adviseur,  procesaanjager en -begeleider die kansrijke thema’s voor de beleidsontwikkeling, met name op gebied van jeugd zoekt en verkent. Onderwerpen die belangrijk zijn in onze samenleving bekijk je met een zakelijke blik maar je hebt oog voor de mensen voor wie we werken. Je geeft invulling aan ons jeugdbeleid. Je werkt samen met collega’s die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de jeugdwet. Je werkt samen op onderwerpen als verordeningen en beleidsregels opstellen en past deze aan, inkoop jeugdhulp en preventie en handhaving fraude. In regionale overleggen neem je initiatieven op onderwerpen zoals bijvoorbeeld de transformatie van de jeugdhulp en de ontwikkelingen binnen het sociaal gebiedsteam.  Je weet buiten de gebaande paden geheel nieuwe werkwijzen te bedenken binnen de mogelijkheden die er zijn. Je bent trekker van werkgroepen en je voert de regie over jouw projecten.

Met goed beleid elk kind gezond, veilig en kansrijk op laten groeien. Dat is mooi werk!”

Dit ben je

Je bent een ervaren beleidsadviseur met minimaal HBO werk- en denk niveau. Je hebt gevoel voor wat er leeft en belangrijk gevonden wordt in onze samenleving. Je bent op de hoogte van actuele onderwerpen en politieke ontwikkelingen binnen het sociaal domein. Je bent een stevige gesprekspartner en adviseur, zowel voor samenwerkingspartners  als voor je collega’s en de wethouders. In beleidsinhoudelijke discussies weet jij te overtuigen met goede argumenten.

Relatiebeheer is jouw tweede natuur, daarom kun je goed omgaan met verschillende belangen en kunt daar je werkwijze en activiteiten op afstemmen. Samenwerken vind jij  vanzelfsprekend en plezierig. Omdat je veel contacten hebt buiten de organisatie is het handig als je een rijbewijs hebt.

Dit bieden wij

Als je bij de gemeente Hellevoetsluis werkt, heb je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. Ook zijn er veel regelingen om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. 

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Yvonne Wildschut, via telefoonnummer 14 0181. Meer weten over onze gemeente? Kijk dan ook eens op www.hellevoetsluis.nl of zoek ons op LinkedIn of Facebook.

Meteen solliciteren

Herken je jezelf in het profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer direct, via onderstaande link. Laat ons in jouw motivatie alvast weten welk talent je vooral meebrengt naar Hellevoetsluis en op welk gebied je graag ook van ons nog wat wilt kunnen leren.

Solliciteer nu!

Sollicitatieprocedure

Het zal je niet zijn ontgaan: er worden in Nederland allerlei maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook gemeente Hellevoetsluis zet de veiligheid en de gezondheid van haar medewerkers én sollicitanten voorop.

We begrijpen dat een sollicitatieprocedure in deze omstandigheden de nodige vragen oproept. Maar wij vinden het belangrijk om op zoek te blijven gaan naar de mensen die wij in onze organisatie zo hard nodig hebben. We houden in onze procedure rekening met de landelijke maatregelen. Omdat die per dag kunnen wisselen, kijken we steeds per moment wat de beste oplossing is voor de sollicitatieprocedure. Een telefonische procedure, of bijvoorbeeld een videogesprek, behoort tot de mogelijkheden. We doen er alles aan om je straks op een goede manier welkom te kunnen heten in onze organisatie!