40 uur (incl. ADV) | max. € 3591,- bruto p/m (schaal 8) op basis van 36 uur | MBO niveau

Direct solliciteren

Dit doe je

Als medewerker Vastgoed en grondzaken maak je deel uit van het team Vastgoed en grondzaken. Belangrijke uitdaging is om de juridische administratie en procesbewaking verder op te zetten en te verbeteren. Je werkt daar samen met je collega’s aan, maar kunt veel werkzaamheden op jouw manier invullen. In deze brede functie stel je diverse overeenkomsten op waaronder koop- huur-, pacht- en bruikleenovereenkomsten.. 
Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de gemeentelijke erfpachten, de verkoop van bloot eigendom en je zorgt voor de indexering en facturering van de erfpachtcanons.

Verder ben je voor onze organisatie de contactpersoon van het Kadaster en verstrek je aan je collega’s de benodigde kadastrale informatie. Daarnaast verzorg je de registratie van de Wkpb-besluiten en vraag je voor collega’s Klic-meldingen aan. Je werkt daarin veel samen met collega’s binnen andere afdelingen en zorgt dat hier de gemaakte werkafspraken worden opgevolgd. 

Ook zorg je dat alles rond de administratie van de overeenkomsten van onze afdeling op orde komt  en verder gedigitaliseerd wordt d.m.v. het opzetten van een contractbeheer systeem en doe je voorstellen om dit te verbeteren. Je ondersteunt daarnaast de senior jurist bij onder meer de complexere dossiers en de projecten die vallen binnen de juridische kwaliteitszorg.
 

Zorgen dat we privaatrechtelijk goede afspraken maken en dat goed stroomlijnen. Dat is mooi werk!”

Dit ben je

Je hebt bij voorkeur een afgeronde MBO-opleiding in de richting van Administratief Juridisch medewerker. Ervaring in het ruimtelijk domein bij een gemeentelijke overheid is een pre.
Je bent zorgvuldig, gestructureerd en dienstverlenend. Naast heb je juridisch kennis en ben je handig met cijfers. Ook ben je digitaal zeer vaardig en draai je je hand niet om voor het digitaliseren van documenten, waarbij iedereen snel de juiste gegevens uit de dossiers kan halen. Je bent iemand die goed de rust kan bewaren, ook in stressvolle situaties. Deze vaardigheid pas je ook toe in de gesprekken die je hebt met inwoners en andere organisaties of instellingen. 
Verder ben je een echte teamspeler en vindt je het een uitdaging om samen een goed resultaat te behalen. 

Dit bieden wij

Als je bij de gemeente Hellevoetsluis werkt, heb je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. Ook zijn er veel regelingen om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Wij bieden je eerst een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar.

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Gerda Bathoorn, via telefoonnummer 14 0181 (werkdagen ma t/m do). Meer weten over onze gemeente? Kijk dan ook eens op www.hellevoetsluis.nl of zoek ons op LinkedIn of Facebook.

Meteen solliciteren

Herken je jezelf in het profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer direct, via onderstaande link. Laat ons in jouw motivatie alvast weten welk talent je vooral meebrengt naar Hellevoetsluis en op welk gebied je graag ook van ons nog wat wilt kunnen leren.

Solliciteer nu!

Sollicitatieprocedure

Het zal je niet zijn ontgaan: er worden in Nederland allerlei maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook gemeente Hellevoetsluis zet de veiligheid en de gezondheid van haar medewerkers én sollicitanten voorop. 
We begrijpen dat een sollicitatieprocedure in deze omstandigheden de nodige vragen oproept. Maar wij vinden het belangrijk om op zoek te blijven gaan naar de mensen die wij in onze organisatie zo hard nodig hebben. We houden in onze procedure rekening met de landelijke maatregelen. Omdat die per dag kunnen wisselen, kijken we steeds per moment wat de beste oplossing is voor de sollicitatieprocedure. Een telefonische procedure, of bijvoorbeeld een videogesprek, behoort tot de mogelijkheden. We doen er alles aan om je straks op een goede manier welkom te kunnen heten in onze organisatie!